Opleiding & Beroep - Opleidingen - Natuursteenbewerker machinaal

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Natuursteenbewerker machinaal

Beschrijving opleiding

Als je aan het werk gaat als Natuursteenbewerker Machinaal ben je werkzaam bij een natuursteenbedrijf en werk je in de werkplaats met bewerkingsmachines. Je hebt een uitvoerende taak en werkt in opdracht van je direct leidinggevende, waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen werk. Zonodig vraag je hulp van een collega of direct leidinggevende. Ook verricht je als Natuursteenbewerker Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding worden verschillende aspecten van je toekomstige beroep belicht. Je leert alles over het bewerken van natuursteen en de soorten materialen die hierbij horen. Andere onderdelen zoals tekenen, zagen of polijsten van het materiaal zal uitvoerig worden behandeld. Tijdens de opleiding is naast het opdoen van theoretische kennis ook ruimte voor de praktijk.

Wat wordt er van je verwacht

Je kunt goed samenwerken, overweg met machines en installaties en bent handig. Je kunt zorgvuldig en nauwkeurig aan de slag en kunt goed instructies opvolgen. Daarnaast beschik je over een ruimtelijk inzicht en wil je graag aan het werk met bijzondere materialen.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BBL
  Branches Bouwkundig onderhoud

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC Midden Nederland
EDUmatch
Controle code*: 28e83Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch
ROC Midden Nederland