Opleiding & Beroep - Opleidingen - Allround betontimmerman

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Allround betontimmerman

Beschrijving opleiding

Als allround betontimmerman zijn de dagen divers en heb je verschillende werkzaamheden waar jij de verantwoording voor draagt. Na het behalen van de opleiding ga je aan de slag. Je bent aan het werk bij grote projecten en voert hier onderdelen voor uit. Jouw voornaamste taak als allround betontimmerman is het maken van bekistingen die vrij ingewikkeld zijn. Hier wordt later beton ingestort. Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens je studie voor allround betontimmerman leer je over verschillende onderdelen die belangrijk zijn voor je toekomstige werk. Je leert hoe bekistingen moeten worden geplaatst en hoe deze goed gedemonteerd worden na afloop. Het bestuderen van bouwtekeningen is een belangrijk onderdeel van je opleiding en aan de hand hiervan leer je berekenen wat jouw precieze taken zijn op de bouwplaats. Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent gedreven en kunt hard aan de slag. Je kunt goed plannen en organiseren en probeert je hier ook altijd zo goed mogelijk aan te houden. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en heb je geen problemen met het uitvoeren van werkzaamheden in de buitenlucht. Je bent een echte teamplayer die samen met anderen graag het beste resultaat behaald

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2- 4 jaar
  Vormen BBL
  Branches Bouw

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): SOMA-College
Controle code*: 5f1a7Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

SOMA-College