Opleiding & Beroep - Opleidingen - Interieurvakman parketvloeren

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Interieurvakman parketvloeren

Beschrijving opleiding

Na het afronden van de opleiding tot Interieurvakman parketvloeren kun je aan de slag als parketteur bij een parketleggersbedrijf. Hierbij kun je in het bedrijf zelf werken, maar ook op locatie bij de klant. Je voornaamste taak is het leggen en/of onderhouden van parketvloeren. Afhankelijk van de grootte van de klus werk je samen met of onder begeleiding van een allround parketteur. Je Lees verder »

Opleidingsinhoud

Je leert tijdens de opleiding Interieurvakman parketvloeren alles over het leggen van vloeren. Van de vloer voorbereiden, het leggen van de vloeren en het afwerken wanneer de vloer ligt. Deze handelingen kun je aan het eind van de opleiding met verschillende typen vloeren, waaronder laminaat en parket. Nederlands, burgerschap en rekenen zijn standaard vakken die je kunt verwachten wanneer je Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent vanuit jezelf heel handig aangelegd en werkt graag met je handen. Je hebt goed inzicht in het leggen van vloeren en kunt ook inschatten welk type vloer mooi zou zijn in een ruimte. Je werkt secuur en kunt ook goed samen werken met anderen.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BBL
  Branches Hout

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC Midden Nederland
Controle code*: 49211Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

ROC Midden Nederland