Opleiding & Beroep - Opleidingen - Interieurvakman woningstofferen

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Interieurvakman woningstofferen

Beschrijving opleiding

Na het afronden van de opleiding Interieurvakman woningstofferen werk je in het MKB binnen de woonbranche voor uiteenlopende bedrijven en winkelformules die zich richten op woning-/projectstoffering, inrichting en interieurtextiel. Je kan in loondienst zijn of werken als zelfstandig ondernemer (zzp'er). Je werkt op locatie bij klanten/opdrachtgevers, in bewoonde huizen en nog onbewoonde huizen, Lees verder »

Opleidingsinhoud

Als Interieurvakman woningstofferen moet je alles weten van de verschillende materialen en gereedschappen die nodig zijn om je werk goed uit te voeren. Tijdens de opleiding leer je dan ook vloeren voor te bereiden, ondervloeren leggen en trappen te bekleden. Ook leer je hoe je raambekleding en zonwering plaatst, zodat jij straks goed voorbereid aan de slag kunt gaan als stoffeerder! De vakken Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Een woning zonder stoffering is erg kaal. Gelukkig weet jij er als Interieurvakman woningstofferen iets moois van te maken! Je hebt oog voor detail en je voert je werk netjes uit, waarbij veiligheid voorop staat.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1-2
  Vormen BBL
  Branches

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Alfa College
HMC Rotterdam
ROC Midden Nederland
Summa College
Controle code*: 03cd7Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk