Opleiding & Beroep - Opleidingen - Monteur laagspanningsdistributie

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Monteur laagspanningsdistributie

Beschrijving opleiding

De infratechniek is erop gericht het comfort te verhogen door het aanleggen van distributienetwerken voor o.a. gas, water, energie en warmte. Dit is het vakgebied waarin je werkzaam bent als Monteur laagspanningsdistributie. Je komt te werken bij bedrijven zoals aannemers en installatie- of netwerkbedrijven en verzorgt hier de aanleg, montage en het gebruiksklaar maken van de distributienetten.

Opleidingsinhoud

Na de opleiding Monteur laagspanningsdistributie kennen het aanleggen, monteren en gebruiksklaar maken van distributienetten geen geheimen meer voor jou. Van voorbereiding tot afronding weet je precies wat er van je verwacht wordt.

Wat wordt er van je verwacht

Jouw werklocatie is ontzettend gevarieerd. Ga maar na: overal waar distributienetten (gaan) komen, kan een beroep gedaan worden op jouw kwaliteiten. Je bent flexibel en kunt je in deze veranderende omgeving goed concentreren. Omdat je te maken krijgt met externe factoren als verkeer, weer en omwonenden, stel je je altijd representatief en respectvol op. Je draagt zorg voor een naleving van de Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BBL
  Branches Installatietechniek

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Koning Willem I College
ROC van Amsterdam
ROC West Brabant - Markiezaat College
MBO Amersfoort
MBO Amersfoort
Techniek College Rotterdam
Curio
Curio
Controle code*: 7d6acTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk