Opleiding & Beroep - Opleidingen - Airco/warmtepompmonteur

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Airco/warmtepompmonteur

Beschrijving opleiding

Airconditioning en andere vormen van klimaatsystemen zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Daarmee is ook het beroep van Airco/warmtepompmonteur onmisbaar geworden. Je bent werkzaam bij een bedrijf dat deze systemen levert, aanlegt, onderhoudt en repareert. Je werkt vaak op locatie. Omdat de techniek waaraan je sleutelt zich meestal op plaatsen uit het zicht bevindt, kun je te maken Lees verder »

Opleidingsinhoud

Je hebt basiskennis nodig om je werk als Airco/warmtepompmonteur goed uit te kunnen voeren. De opleiding geeft je inzicht in deze kennis en alle aspecten die komen kijken bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Wat wordt er van je verwacht

Je bent je ervan bewust dat je voor de klant het visitekaartje bent voor je bedrijf. Je hebt daarom een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorgt ervoor dat je de klus met zo min mogelijk overlast voor de klant zo snel en goed mogelijk klaart. Als werkopdrachten niet kloppen of uitgaan van veronderstellingen die niet juist zijn, geef je dat aan bij de betrokken partijen. Het volgen van de regels Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL, BBL
  Branches Installatietechniek

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Alfa College
Techniek College Rotterdam
Aventus Installatie- & Koudetechniek
Controle code*: 0090cTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk