Opleiding & Beroep - Opleidingen - Basismedewerker fashion

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Basismedewerker fashion

Beschrijving opleiding

Als basismedewerker fashion werk je veel in bij bedrijven die zich bezig houden met het maken, veranderen of repareren van allerlei soorten kleding, van broeken tot truien. Dit zijn voornamelijk de kleding,- confectie- of een veranderateliers. Je werkzaamheden bestaan vooral uit het meten en knippen van stukken stof en deze aan elkaar zetten met behulp van een naaimachine. Dit doe je volgens Lees verder »

Opleidingsinhoud

Je volgt veel praktijklessen waarin je leert om kleding in elkaar te zetten, hoe je patronen moet maken en hoe je de maten op moet meten.

Wat wordt er van je verwacht

Je hebt kennis van verschillende textiele materialen die je tijdens je werk moet gebruiken. Verder weet je wat er op de materialenlijst staat en weet je alles van patronen en stoflegging. Je bent op de hoogte van de productieprocessen binnen een bedrijf. Verder heb je verstand van maatschema’s en weet je hoe je deze toe moet passen. Het gebruik van eenvoudige patroonstechnieken is voor jou geen Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL
  Branches Mode & Textiel

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Albeda
ROC Mondriaan
Firda (Friesland College)
ROC van Twente
Zadkine
ROC Tilburg
Summa College
ROC van Amsterdam
Rijn IJssel
Landstede MBO
Aventus Fashion
Controle code*: 12654Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk