Opleiding & Beroep - Opleidingen - Sloper

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Sloper

Beschrijving opleiding

Als sloper ben je werkzaam in de sloopbranche die uit verschillende soorten bedrijven bestaat. Het merendeel van deze bedrijven bestaat uit middelgrote en kleine bedrijven. Deze bedrijven richten zich op werkzaamheden binnen de sloopbranche. Deze werkzaamheden kunnen zijn: renovatiesloop, totaalsloop, bodemsanering en asbestsanering. De sloopwerkzaamheden kunnen worden opgedeeld in sloop in de Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je alles over de opbouw van constructies. Het is belangrijk te weten hoe constructies zijn opgesteld om deze op de juiste manier te kunnen slopen in je toekomstige werk. Veilig werken is een van de belangrijkste onderdelen van de opleiding, het gaat natuurlijk om jezelf en je collega’s. Regelgeving is daarom een vak dat wordt aangeboden tijdens de opleiding om jou voor Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent een echte aanpakker en niet vies van hard werken. Je bent fit, gemotiveerd en wilt graag aan de slag. Daarnaast ben je geïnteresseerd in de bouw en beschik je over een goed ruimtelijk inzicht wat bij dit beroep later een waardevolle eigenschap is.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Vervolgopleidingen

Allround sloper

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-4
  Vormen BBL
  Branches Bouw, Infrastructuur

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Alfa College
Controle code*: ad8ccTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Alfa College