Opleiding & Beroep - Opleidingen - Constructie repair specialist

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Constructie repair specialist

Beschrijving opleiding

Als constructie repair specialist werk je bij bedrijven die onderhoud plegen aan vliegtuigen of bepaalde onderdelen van vliegtuigen zoals de neus, staart of motoren. Je werkt meestal op een vliegveld, maar het kan ook voorkomen dat je werkt bij een bedrijf dat een specialisatie heeft in het onderhoud van vliegtuigen. Tijdens je werk ben je bezig met het onderhouden van vliegtuigen, of met Lees verder »

Opleidingsinhoud

Jij weet na het behalen van dat felbegeerde diploma alles over de onderdelen die komen kijken bij een vliegtuig. Je leert tijdens de opleiding alles over het demonteren en monteren van verschillende onderdelen en leert het vliegtuig echt kennen. Van top tot teen, jij weet wat nodig is en wat er moet gebeuren. Veiligheid is misschien wel het belangrijkste aspect van de opleiding en je toekomstige Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Vliegtuigen heb jij altijd al interessant gevonden en ermee werken is een echte droom voor jou. Je bent technisch aangelegd en kunt goed met je handen werken. Je kunt een vliegtuig of een betreffend onderdeel ervan inspecteren en je weet precies wanneer er een afwijking is. Verder kun je werken met bepaalde gereedschappen die nodig zijn voor dit werk. Je beheerst montagetechnieken zoals monteren Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL
  Branches Werktuigbouwkunde

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 3 heet een vakopleiding. De opleiding duurt 3 jaar.
De toelatingseisen voor een vakopleiding zijn:
minimaal vmbo kader. Heb je bijvoorbeeld een vmbo-diploma basisleerweg? Dan voldoe je niet aan de toelatingseisen voor een Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): MBO College Airport (ROC van Amsterdam)
Controle code*: c8abdTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk