Opleiding & Beroep - Opleidingen - Voertuigen en mobiele werktuigen

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Voertuigen en mobiele werktuigen

Beschrijving opleiding

Jij bent altijd al aan het sleutelen geweest. Eerst met brommers en later met ook met auto’s. Ook tractoren en heftrucks hebben voor jou weinig geheimen. Je hebt altijd smeer aan je handen en het liefst sleutel je door tot diep in de nacht. In dat geval is de opleiding voertuigen en mobiele werktuigen waarschijnlijk net iets voor jou. De opleiding voertuigen en mobiele netwerken bestaat uit Lees verder »

Opleidingsinhoud

Binnen de verschillende richtingen ga jij je specialiseren op een bepaald gebied. Dit kan zijn op autotechniek, of bijvoorbeeld mobiele voertuigen. Naast de generieke vakken die op het mbo worden aangeboden, zoals Nederlands, Burgerschap en Engels zul je ook beroep specifieke vakken krijgen. Je gaat leren hoe het voorbereiden van onderhoudswerkzaamheden gedaan moet worden en bijvoorbeeld hoe een Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Door het steeds meer toepassen van elektronica in voertuigen, zijn storingen ook steeds ingewikkelder geworden. Je moet daarom naast gereedschap ook goed met elektronica overweg kunnen. Verder worden er steeds hogere eisen gesteld aan veiligheid en milieu, ook hier moet je het nodige van weten. Ten slotte is ook communicatie heel belangrijk. Je hebt dagelijks te maken met klanten, die op een Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL, BBL
  Branches Motorvoertuigen

Instroom / toelatingseisen

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): MBO College Hilversum (ROC van Amsterdam)
Controle code*: 0fe24Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk