Opleiding & Beroep - Opleidingen - Plafond- en wandmonteur

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Plafond- en wandmonteur

Beschrijving opleiding

Na het afronden van de opleiding plafond- en wandmonteur kun je aan de slag als plafond- en/of wandmonteur. Dit doe je voornamelijk in loondienst, in de zogenaamde ‘afbouwsector’. Hier voer je bijvoorbeeld montagewerk voor plafonds en vaste of demontabele wanden. De werkzaamheden vinden op uiteenlopende locaties plaats. Van ziekenhuizen tot woningbouw, en zowel nieuwbouw als onderhoud. Als Lees verder »

Opleidingsinhoud

Je leert werken met verschillende materialen, onderdelen, gereedschappen en machines. Dit alles om wanden en plafonds te monteren. Daarbij leer je ook hoe je de wanden en het plafond netjes kunt afwerken.

Wat wordt er van je verwacht

Je bent heel handig en kunt goed samenwerken. Je hebt een oog voor detail en bent pas tevreden wanneer je werk helemaal perfect is afgewerkt. Verder vind je het niet vervelend om voor je werk even onderweg te zijn.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BBL
  Branches Afbouw

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Koning Willem I College
Drenthe College
Controle code*: 914b4Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk