Opleiding & Beroep - Opleidingen - Medewerker agrohandel en logistiek

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Medewerker agrohandel en logistiek

Beschrijving opleiding

Je zal veelal aan het werk gaan in grote hallen en/of opslagruimtes van groothandelaren. Hier krijg je te maken met allerlei soorten producten; bloemen en planten, maar ook groente en fruit. Jij bent als medewerker verantwoordelijk voor het verkoop klaar maken van de producten.

Opleidingsinhoud

Je neemt een duik in de wereld van het groen. Je gaat leren over het bewerken, verpakken en bewaren van versproducten. Daarbij leer je hoe je deze producten kunt opslaan om ze vervolgens weer te transporteren. Het opslaan gebeurd veelal via computersystemen, hier ga je ook kennis mee maken. Naast deze specifieke vakken krijg je ook standaard vakken, zoals Nederlands, rekenen en burgerschap.

Wat wordt er van je verwacht

Je bent een hardwerkende groenliefhebber! Je werkt zorgvuldig en houdt je aan een tijdsplanning. Daarnaast ben je kritisch en heb je een oog voor detail, je werkt namelijk met producten met een houdbaarheidsdatum.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1-2
  Vormen BOL, BBL
  Branches Groen & Agrarisch

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Lentiz MBO
Aeres MBO
Yuverta
Controle code*: e1867Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Aeres MBO
Lentiz MBO
Yuverta