Opleiding & Beroep - Opleidingen - Medewerker voeding, technologie en techniek

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Medewerker voeding, technologie en techniek

Beschrijving opleiding

Je gaat aan het werk in de voedingsbranche, waar je allerlei soorten producten bereidt, controleert en verpakt. Je bent aan de slag op verschillende plekken in het productieproces. Je werkt via een strakke tijdsplanning en zorgt dat het werk op tijd klaar is.

Opleidingsinhoud

Je leert alles over het verwerkingsproces van voeding zoals snacks, snoep, taart en sauzen. Je leert hoe je deze producten moet bereiden, verpakken en controleren. Je neemt ook een kijkje in het laboratorium, daar leer je het berekenen van recepturen. Hygiëne en veiligheid zijn belangrijke onderdelen van deze opleiding. Vakken zoals Nederlands, rekenen en burgerschap maken standaard deel uit Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je werkt nauwkeurig en oplettend. Het is belangrijk dat je rekening houdt met hygiëne en dat je weet hoe je de kwaliteit van verschillende voedingswaren bewaakt. Samenwerken is voor jou ook geen probleem.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1-2
  Vormen BOL, BBL
  Branches Voeding

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Citaverde College
Lentiz MBO
Aeres MBO
Zone.college
Clusius College
Yuverta
Controle code*: 932a1Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk