|
Vakexpert voeding en technologie
Beschrijving opleiding
Je gaat aan het werk in de voedselindustrie. Hier bereid je de productbereiding voor en help je ook mee aan het maken van een product. Je zorgt dat dit allemaal gebeurd aan de hand van voedselveiligheid. Je denkt ook mee over hoe deze processen kunnen worden verbeterd. Je werkt veel met anderen samen en geeft leiding waar nodig. Je waarborgt de veiligheid te alle tijden en voorkomt Lees verder »
Opleidingsinhoud
Je wordt tijdens deze opleiding meegenomen in het voedingsproces. Je leert alles over voedselkwaliteit, levensmiddelenleer en voedselveiligheid. Je leert hoe je deze producten moet testen op kwaliteit. Je weet aan het eind alle eisen die gelden rond voedselkwaliteit in het hele productieproces.
Wat wordt er van je verwacht
Je wilt altijd het beste uit jezelf en uit je werk halen. Ontwikkelen en op zoek gaan naar nog betere manieren van werk zie je als een uitdaging! Daarbij is het ook belangrijk dat je een passie hebt voor voeding, in het bijzonder de inhoud daarvan.
Opleidingskosten
Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school.
Voltijd MBO (BOL):
Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-.
Neem Lees verder »
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
3-4 |
Vormen |
BOL, BBL |
Branches |
Voeding |
Instroom / toelatingseisen
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
|
|
|