|
Foodservice professional
Beschrijving opleiding
Jij werkt bij een bedrijf waar mensen snel en goed willen eten. Met de opleiding Foodservice professional ben je bijzonder gastgericht, je hebt talent voor verkopen en je zorgt dat gasten snel en goed geholpen worden. Je takenpakket is divers: je bereidt producten, serveert gerechten en helpt de gasten. Hygiënisch werken vind je heel belangrijk. Je zorgt als Foodservice professional dat de Lees verder »
Opleidingsinhoud
Dit leer je onder andere:
• Je leert meer over de producten waarmee je werkt;
• Je leert meer over wat kwaliteit is en hoe te beïnvloeden;
• Je leert meer over hoe gastvriendelijkheid werkt in de foodservice;
• Je leert meer over relevante apparatuur en het gebruik ervan;
• Je leert meer over belangrijke (werk)processen in een foodservicebedrijf;
• Je leert meer over Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 301,-
Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 400,50- (wijzigingen voorbehouden
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
1 |
Vormen |
BBL |
Branches |
Horeca |
Instroom / toelatingseisen
Om te kunnen starten met deze opleiding heb je een afgeronde mbo entree opleiding of afgeronde vmbo-, vbo- of lbo-opleiding nodig.
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|