Opleiding & Beroep - Opleidingen - Technicus maintenance koude- en klimaatsystemen

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Technicus maintenance koude- en klimaatsystemen

Beschrijving opleiding

Je zult als technicusmaintenance aan het werk gaan bij een bedrijf dat systemen op het gebied van professionele koud- en koeltechniek, luchtbehandeling, comforttechniek en warmtepompsystemen aanlegt. Je zorgt er ook voor dat deze systemen worden onderhouden en, zo nodig, gerepareerd worden. De opdrachten kunnen binnen en buiten plaatsvinden. Je bent vaak onderweg, de werkzaamheden vinden ook Lees verder »

Opleidingsinhoud

Naast de standaard vakken zoals Nederlands, Engels, burgerschap en rekenen krijg je veel inhoudelijk vakken op het gebied van techniek. Je gaat alles leren over inspectiewerkzaamheden, herstel - en vervangwerkzaamheden, inspecteren en rapporten. Je leert daarnaast hoe je efficiënt in een team werkt en daarbij je collega’s begeleidt. Je analyseert storingen en je leert hoe je de omvang van je Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Bij deze opleiding krijg je een verdieping in de technische branche. Je bent leergierig en wil jezelf graag ontwikkelen! Hoogtevrees ken jij niet en je ziet het als een uitdaging om onderhoud te verrichten op moeilijk bereikbare plaatsen. Je zult veel samenwerken met je collega’s; instrueren en begeleiden gaat bij jou dan ook vanzelfsprekend.

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BBL
  Branches Installatietechniek

Instroom / toelatingseisen

Om deze studie te starten dien je een vmbo kaderberoepsgerichte leerweg te volgen, of een diploma basisberoepsopleiding niveau 2 in bezit te hebben.
Ook kan je starten als je een overgangsbewijs hebt van 3e naar de 4e klas op de havo/vwo.

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Alfa College
Aventus
MBO Amersfoort
MBO Amersfoort
Aventus Installatie- & Koudetechniek
Controle code*: 537dfTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk