Opleiding & Beroep - Opleidingen - Zelfstandig werkend kok

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Zelfstandig werkend kok

Beschrijving opleiding

Bij dieetwensen van gasten kun je originele nieuwe gerechten maken. Je hebt oog voor kostenbesparing bij de inkoop en beheer van de voorraad. Je bekijkt altijd hoe je de kwaliteit en efficiency in de keuken kunt verbeteren. Ook help je collega’s en zorg je voor een goede planning en organisatie. Onze docenten komen allemaal uit de praktijk en zijn expert in hun vakgebied. Tijdens een lesdag Lees verder »

Opleidingsinhoud

Dit kun je ermee - Je kunt (dieet)wensen van gasten verwerken in gerechten. - Je bedenkt nieuwe gerechten en kunt deze vastleggen in een eigen receptsysteem. - Je zorgt voor de inkoop, controle en beheer van de keukenvoorraden en hebt oog voor de kosten - Je kunt collega’s die aan het leren zijn aansturen en begeleiden.

Opleidingskosten

Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 606,- Content-, licentie- en materiaalkosten maximaal € 424,- (wijzigingen voorbehouden) Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2 jaar
  Vormen BBL
  Branches Horeca

Instroom / toelatingseisen

Om te kunnen starten met deze opleiding is een relevante afgeronde niveau 2 opleiding nodig. Bij onvoldoende vooropleiding volgt een test voor toelating.

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): SVO vakopleiding food
Controle code*: b30e6Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

SVO vakopleiding food

Meer over het werkveld:

Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl