Opleiding & Beroep - Opleidingen - Allround stand- en decorbouwer

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Allround stand- en decorbouwer

Beschrijving opleiding

Na het afronden van de opleiding stand- en decorbouwer kun je aan de slag als stand- en decorbouwer bij diverse organisaties. Hierbij gaat het om zowel stands en decors als overige interieurprojecten. Denk bijvoorbeeld aan commerciële bedrijven, maar ook voor de overheid. Je werkt in loondienst en werkt samen een hecht team. Daarnaast werk je nauw samen met je leidinggevende alsmede met de Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens je de studie leer je alles als het gaat om het bouwen van stands en decors en alle aspecten die hierbij komen kijken. Je leert het beste door het te zien in de praktijk en daarom zul je ook meteen aan de slag gaan om alles onder de knie te krijgen. Je leert tekeningen lezen en ontwikkelt je leiderschapskwaliteiten om later je team goed te kunnen aansturen. Daarnaast krijg je les over de Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent creatief en flexibel ingesteld. Daarnaast heb je een affiniteit met kunst en cultuur en de nodige leiderschapskwaliteiten die het toekomstige beroep nodig heeft. Je hebt een goed technisch en ruimtelijk inzicht en kunt goed met je handen werken. Daarnaast heb je geen problemen met wisselende werkplekken en ben je een echte teamplayer die graag samenwerkt.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL, BBL
  Branches Grafimedia

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 3 heet een vakopleiding. De opleiding duurt 3 jaar.
De toelatingseisen voor een vakopleiding zijn:
minimaal vmbo kader. Heb je bijvoorbeeld een vmbo-diploma basisleerweg? Dan voldoe je niet aan de toelatingseisen voor een Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Nimeto Utrecht
Controle code*: 09c31Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Nimeto Utrecht