Opleiding & Beroep - Opleidingen - Stand- en decorbouwer

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Stand- en decorbouwer

Beschrijving opleiding

Je bent als stand- en decorbouwer verantwoordelijk voor alle onderdelen van de stand of het decor. Je zorgt in eerste instantie dat de onderdelen compleet zijn, inclusief verf of gestoffeerd. Daarnaast is het aan jou de taak om het transport soepel te laten verlopen. Eenmaal op locatie aangekomen, bouw jij samen met je collega’s de stand of het decor op.

Opleidingsinhoud

Stand- en decorbouwer is een zeer praktische opleiding. Je leert natuurlijk hoe je stands en decors maakt, voor bijvoorbeeld beurzen of het theater. Daarnaast leer je ook hoe de transport in zijn werk gaat en hoe je op locatie een stand of decor efficiënt opbouwt. Hiernaast heb je ook theoretische (basis) vakken zoals Nederlands, rekenen en burgerschap.

Wat wordt er van je verwacht

Als verantwoordelijke voor de stand of het decor ben jij het aanspreekpunt voor de organisatie, communicatieve vaardigheden zijn hierbij heel erg belangrijk. Daarbij zul je weinig zelfstandig werken tijdens het opbouwen en/of afbreken, jij ziet jezelf als een echte teamspeler!

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1-2
  Vormen BOL, BBL
  Branches Grafimedia

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Nimeto Utrecht
Controle code*: 63184Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Nimeto Utrecht