Opleiding & Beroep - Opleidingen - Timmeren

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Timmeren

Beschrijving opleiding

Na het afronden van de opleiding timmeren kun je aan het werk bij een bedrijf gespecialiseerd in woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie, restauratie of onderhoud. Als timmerman maak, repareer en monteer je dingen van hout. Dit kunnen zijn kozijnen, deuren, ramen en dakkapellen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de planning en materialen. Jij zorgt ervoor dat de juiste materialen voor de Lees verder »

Opleidingsinhoud

Werk je graag met mooie materialen en ben je doelgericht voor het maken van een eindproduct? Dan is de opleiding Timmeren echt iets voor jou. Je leert welke materialen je kunt gebruiken bij verschillende producten. Zo ga je onder andere leren hoe je betonbekisting maakt, deuren afhangt en dak-elementen aanbrengt. Verder krijg je les in het samenwerken met anderen, dit wordt vervolgens in de Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je hebt passie voor het onderhouden en repareren van dingen. Je bent een harde werker en steekt graag de handen uit de mouwen. Je hebt technisch inzicht en houdt van een uitdaging. Jij bent sociaal en communicatief vaardig.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. - Voltijd MBOL): Voor het studiejaar 2021/2022 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 608,-. Neem voor mogelijkheden m.b.t. studiefinanciering contact op met DUO. Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL, BBL
  Branches Afbouw

Instroom / toelatingseisen

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): MBO College Hilversum (ROC van Amsterdam)
ROC van Amsterdam
Controle code*: d3249Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk