Opleiding & Beroep - Opleidingen - Keukenmonteur

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Keukenmonteur

Beschrijving opleiding

Als keukenmonteur plaats je keukens en sluit je deze aan. Je voert je werkzaamheden uit op locatie en bent vaak bij mensen thuis. Het is belangrijk te kijken naar hun wensen om je klanten het best mogelijke resultaat te kunnen leveren. Je werkt zelfstandig, maar gaat ook aan de slag binnen teamverband. Technisch heb je alle benodigde vaardigheden en het ruimtelijk inzicht dat nodig is bij het Lees verder »

Opleidingsinhoud

Je leert alles over de montage van keukens. Het plaatsen en waar je op moet letten bij het monteren van een keuken. Het werken met diverse apparatuur, machines en gereedschappen wordt toegelicht om jou voor te bereiden op het echte werk. Je leert ook hoe het beste te communiceren is met klanten en hoe je samen met je collega´s aan het werk gaat.

Wat wordt er van je verwacht

Je bent hardwerkend en hebt een flexibele instelling. Je bent handig en hebt een goed ruimtelijk inzicht. Daarnaast ga je altijd zorgvuldig en resultaat gericht aan het werk en ben je een echte teamplayer. Samenwerken is voor jou geen probleem.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BBL
  Branches Bouw

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): HMC Rotterdam
Hoornbeeck College
HMC Amsterdam
Controle code*: 2ef0dTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk