Opleiding & Beroep - Opleidingen - Monteur vliegtuigonderhoud

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Monteur vliegtuigonderhoud

Beschrijving opleiding

Na het behalen van je felbegeerde diploma ga je aan de slag binnen de branche als monteur vliegtuigonderhoud. Je repareert en onderhoud onderdelen van vliegtuigen en de vliegtuigen zelf. Dit kan in Nederland, maar de mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om een werkplek. Je kunt namelijk ook in Engeland, Amerika of ergens anders op de wereld aan de slag als monteur vliegtuigonderhoud. Je baan Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je alles over de vliegtuigen waaraan jij later gaat sleutelen. Je leert hoe de systemen werken en hoe de constructies van vliegtuigen werken. Veiligheid is een van de belangrijkste vakken en aspecten van je toekomstig beroep. Je leert hier alles over en leert deze ook toe te passen in de praktijk. Andere vakken die je gaat krijgen zijn o.a. reparties & onderhoud en Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je hebt een goed, groot verantwoordingsgevoel en kunt zorgvuldig te werk gaan. Je hebt een affiniteit met de luchtvaart en vliegtuigen. Je bent in staat volgens precieze procedures en regels aan het werk te gaan en hebt geen moeite met het opvolgen van instructies.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL
  Branches Werktuigbouwkunde

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC West Brabant - Markiezaat College
Controle code*: ac228Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk