Opleiding & Beroep - Opleidingen - Machineoperator houttechniek

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Machineoperator houttechniek

Beschrijving opleiding

Nadat jij je diploma hebt behaald mag jij jezelf machineoperator houttechniek noemen. Nu ga je aan de slag! Jouw werkzaamheden worden uitgevoerd op locatie en je kunt binnen verschillende bedrijven aan de slag die zich bezighouden met de productie van ramen, kozijnen en deuren. Jij bent de persoon die de machines tijdens de productie in de gaten hout en bedient.

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding machineoperator houttechniek leer jij hoe jij omgaat met de machines in het werkveld. Het gaat hierbij om CNC-machines. De verschillende soorten hout en materialen komen ook aan bod en aan het eind van jouw opleiding weet je alles van machines, hout en materialen. Een echte professional! Naast deze vakken komen ook de algemene vakken zoals Nederlands, Rekenen en Burgerschap Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent hardwerkend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hard werken is voor jou gemakkelijk en binnen een team presteer jij goed. Je bent alert en kunt de productielijn waaraan je werkt goed in de gaten houden. Fouten of opmerkelijke dingen merk jij binnen een mum van tijd op! Communicatief ben jij sterk en je hebt een goede werkhouding.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BBL
  Branches Hout

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Da Vinci College
ROC Midden Nederland
Summa College
Technova College
Controle code*: 0a5c2Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk