Opleiding & Beroep - Opleidingen - Vakexpert biologisch-dynamische landbouw

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Vakexpert biologisch-dynamische landbouw

Beschrijving opleiding

Als vakexpert biologisch-dynamische landbouw ben jij werkzaam bij een bedrijf die biologisch te werk gaat als het gaat om de teelt en veehouderij. De relatie van mens, plant en dier staat centraal en moet goed zijn tijdens je werkzaamheden. Biologisch-dynamische bedrijven combineren de werkterreinen die over het algemeen gescheiden worden, hierbij kun je denken aan fruitteelt, groenteteelt of Lees verder »

Opleidingsinhoud

Je leert alles over het onderhouden van een biologisch-dynamisch bedrijf. Je leert alles over het landbouwbedrijf en leert over de verschillende onderdelen als het gaat om teelt en veehouderij. Leiderschapskwaliteiten worden ontwikkeld tijdens de opleiding en je leert hoe je jouw eigen bedrijf goed kan runnen.

Wat wordt er van je verwacht

Je bent een echte leider en wilt mensen altijd graag motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Je kunt goed plannen en organiseren en bent makkelijk om mee samen te werken. Werken binnen een team is voor jou dus geen probleem. Daarnaast heb je een affiniteit met de landbouw en ben je geïnteresseerd in het biologisch voortzetten van verschillende landbouwproducten.

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL
  Branches Groen & Agrarisch

Instroom / toelatingseisen

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Aeres MBO Almere
Controle code*: d44e8Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Aeres MBO Almere