|
Food ondernemer/manager
Beschrijving opleiding
Heb jij er altijd van gedroomd een eigen zaak te beginnen? Zou je graag leiding willen geven aan een team, afdeling of project binnen een foodbedrijf? Als Food ondernemer/manager ben je specialist op het gebied van bedrijfsvoering en management. Je leert om mensen aan te sturen, hoe je contact legt met klanten en leveranciers, en ontdekt alles over marketing en communicatie. Kortom, na de Lees verder »
Opleidingsinhoud
Dit leer je:
Dit leer je:
• Kennis van de foodbranche
• Medewerkers aansturen
• Voedings- en productkennis
• Communicatie en marketing
• Projectmatig werken
• Ondernemen met lef
Zo werkt leren bij SVO
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze opleidingen sluiten goed
aan op de praktijk Je gaat vier of vijf dagen per week naar school en doet Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk lesgeld DUO (18 jaar en ouder) € 1.239,-
Digitaal lesmateriaal, licenties en boeken- en materiaalkosten en introductie-activiteiten maximaal € 393,- (wijzigingen voorbehouden)
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
3-4 |
Vormen |
BOL |
Branches |
Foodindustrie, Horeca |
Instroom / toelatingseisen
Om met de opleiding Food ondernemer te kunnen starten, heb je een afgeronde mbo 3-opleiding nodig. Je kunt ook rechtstreeks instromen als je een afgeronde vmbo-kader of vmbo-tl opleiding hebt.
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|