Opleiding & Beroep - Opleidingen - Decoratiestukadoor

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Decoratiestukadoor

Beschrijving opleiding

Je kunt aan het werk als zelfstandige of bij een stukadoorsbedrijf. Je gaat aan de slag op locatie, elk project is dus anders! Je brengt decoratief stucwerk aan in verschillende interieurs en houdt hierbij rekening met het in tact houden van historische ornamenten. Je kunt zowel binnen als buiten aan de slag gaan.

Opleidingsinhoud

Tijdens deze opleiding ga je net een stapje verder dan bij de opleiding stukadoren. In wat oudere huizen en gebouwen zitten namelijk vaak nog lijsten of ornamenten. Deze zijn lastig te stucen. Als decoratiestukadoor leer je hoe dit moet en hoe je hiervoor de basis moet leggen. Ook leer je hoe je het werk van te voren kunt inschatten. Naast de verdieping in het vak, krijg je ook een aantal Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent graag met je handen bezig en vind het fijn om samen te werken met collega’s. Daarna is het voor jou geen probleem om op locatie te werken en dus soms te reizen. Je bent proactief en klantvriendelijk.

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 4
  Vormen BBL
  Branches Afbouw

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Aventus
Aventus Bouw
Controle code*: 58120Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Aventus
Aventus Bouw