Opleiding & Beroep - Opleidingen - Human Technology

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Human Technology

Beschrijving opleiding

Na het afronden van de opleiding human technology kun je aan de slag bij grote bedrijven in een team van onderzoekers, ontwerpers en techneuten. Als human technologist ben jij de tussenpersoon tussen de productontwikkelaars en de gebruikers van deze producten. Je voert markt analyses en product- en evaluatieontwikkelingen uit. De technologie ontwikkeld zich namelijk constant. Je zult vaak Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding human technology leer je alle technische basiskennis. Jij leert producten m Een groot deel van de opleiding draait om het uitvoeren van marktonderzoeken. Zo leer je hoe je een markt onderzoek doet en wat er allemaal bij komt kijken om producten te kunnen verbeteren. Er word veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo leer je samenwerken en verantwoordelijkheid Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je hebt gevoel voor techniek en vormgeving. Je bent erg creatief en gaat secuur te werk. Daarnaast heb je ruimtelijk inzicht, oog voor detail en houd je van een uitdaging. Je bent creatief en denkt in mogelijkheden en oplossingen.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL
  Branches Fijnmechanica

Instroom / toelatingseisen

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Firda (Friesland College)
Controle code*: ec4ddTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Firda (Friesland College)