Opleiding & Beroep - Opleidingen - Fashion Retailer

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Fashion Retailer

Beschrijving opleiding

Vind je het leuk om mensen advies te geven over kleding? En kun je je inleven in de wensen en behoeften van de klant? Dan is deze opleiding echt iets voor jou! Als Fashion Retailer help jij klanten bij het shoppen, geef je advies en ga je klantvriendelijk te werk. Je hebt veel kennis van kleding en de laatste trends. Daarnaast weet jij alles van het combineren als het gaat om stijlen en kleuren. Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens deze opleiding ontdek je wat er allemaal komt kijken bij het ontvangen, adviseren en helpen van klanten. Je leert alles over verkooptechnieken, het omgaan met klanten, combinaties van kleding maken, het herkennen van trends en hierbij stijl- en trendadviezen geven. Ook leer je het een en andere over Visual Merchandising. Visual Merchandising geeft je alle gereedschappen om de winkel zo Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je hebt affiniteit met mode en je kunt goed inspelen op trends. Je bent creatief en nauwkeurig en je kunt goed samenwerken en dingen zelfstandig oppakken. Ook ben je servicegericht, en heb jij goede communicatieve en commerciële vaardigheden.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BOL
  Branches Mode & Textiel

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 3 heet een vakopleiding. De opleiding duurt 3 jaar.
De toelatingseisen voor een vakopleiding zijn:
minimaal vmbo kader. Heb je bijvoorbeeld een vmbo-diploma basisleerweg? Dan voldoe je niet aan de toelatingseisen voor een Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC van Twente
Controle code*: 609f0Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

ROC van Twente