Opleiding & Beroep - Opleidingen - Verbindingsdienst (BBL Niveau 2)

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Verbindingsdienst (BBL Niveau 2)

Beschrijving opleiding

De ICT is een van de meest uitdagende werkvelden van dit moment, zeker bij Defensie. Net als bij een ‘normaal’ ICT-bedrijf zitten we boven op de laatste ontwikkelingen en investeren we continu in hoogwaardige ICT-technologie. Dit betekent dat jij als medewerker ICT altijd met de nieuwste technieken en systemen werkt, in binnen én buitenland.

Opleidingsinhoud

Als ICT’er ga je aan de slag bij de Verbindingsdienst van de Koninklijke Landmacht. Dit onderdeel installeert, bedient en onderhoudt alle Communicatie- en Informatiesystemen. Denk hierbij aan computernetwerken, telefonie, radio- en satellietcommunicatie. Verder zijn zij binnen de Landmacht verantwoordelijk voor de Cybersecurity. Je werk is bijzonder divers. Als je graag met mobiele ICT wilt Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Om bij Defensie te kunnen werken, moet je over een goede fysieke conditie beschikken. Daarom is de fysieke keuring een belangrijk onderdeel van de sollicitatieprocedure. Om je goed hierop voor te bereiden, hebben we trainingsschema's ontwikkeld. Je hebt tenminste een van de volgende vooropleidingen: - MBO niveau 1 - VMBO - HAVO overgangsbewijs 3/4 of 4/5 - VWO overgangsbewijs 3/4, 4/5 of Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2
  Vormen BBL
  Branches ICT, Veiligheidsberoepen

Instroom / toelatingseisen

Heb jij minimaal MBO 1 of VMBO basis afgerond? Vind je techniek leuk en sport je graag? Volg dan de 2 jarige opleiding BBL Verbindingsdienst (niveau 2), de militaire ICTer van de Landmacht!

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Veiligheid en Vakmanschap Defensie
Veiligheid en Vakmanschap Defensie
Controle code*: 6629bTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk