Opleiding & Beroep - Opleidingen - Fietstechniek

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Fietstechniek

Beschrijving opleiding

Na het afronden van je opleiding kun je aan het werk bij een reparatiewerkplaats, een fietsenwinkel of een verhuurbedrijf. Ook kun je komen te werken in de werkplaats van een fietsenwinkel. Er zijn verschillende mogelijkheden waar jij je technische skills kunt inzetten als binnen de fietstechniek. Door de nieuwste ontwikkelingen binnen de fiets sector op het gebied van e-bikes komt er een nieuw Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleidingen krijg je vooral les in fietstechniek, voor verschillende soorten fietsen. Denk hierbij aan gewone fietsen, racefietsen en mountainbikes maar ook aan e-bikes.Je leert alle onderdelen goed kennen om ze allemaal te kunnen onderhouden en repareren wanneer nodig. Je leert hoe je klanten te woord staat en hoe je goed kunt verkopen. Hiernaast volg je ook de algemene vakken Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent technisch, handig en houdt wel van sleutelen aan fietsen en scooters. Je bent daarnaast klantvriendelijke en kunt een groep goed aansturen. Het is van belang overweg te kunnen met gereedschap en andere machines.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen BOL, BBL
  Branches Motorvoertuigen

Instroom / toelatingseisen

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC TOP - Amsterdam
Controle code*: 7a696Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

ROC TOP - Amsterdam