Opleiding & Beroep - Opleidingen - Master Verloskunde

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Master Verloskunde

Beschrijving opleiding

Het is zover: de nieuwe master Verloskunde komt eraan! De gezamenlijke master Verloskunde wordt aangeboden door alle Verloskunde-opleidingen in Nederland. De nieuwe Master Verloskunde is een samenwerking tussen de Verloskunde-opleiding van Hogeschool Rotterdam, de Academie Verloskunde Maastricht en de Academie Verloskunde Amsterdam en Groningen (AVAG). De opleiding start per september Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens deze master ontwikkel je de kennis, de vaardigheden en de stevigheid om verantwoordelijkheid te nemen in trajecten om bijvoorbeeld preventiestrategieën of zorginnovaties te implementeren. Je wordt toegerust om bestuurlijke taken op je te nemen, deel te nemen aan bredere werkgroepen binnen het sociale domein, onderhandelingen te voeren met verzekeraars en/of te starten met Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Volg je een voltijdse opleiding Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 2 jaar
  Vormen Deeltijd
  Branches Gezondheidszorg, Welzijn

Instroom / toelatingseisen

De master is toegankelijk voor iedereen met een bachelor Verloskunde of gelijkgestelde opleiding: voor studenten die na hun beëdiging direct willen doorstuderen én voor verloskundigen in de eerste-, tweede- of derde lijn die zich verder willen ontwikkelen.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Hogeschool Rotterdam
Controle code*: 552a8Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Hogeschool Rotterdam