Opleiding & Beroep - Opleidingen - Zinkwerker

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Zinkwerker

Beschrijving opleiding

Als zinkwerker bekleed je daken en gevels en breng je zinkwerk aan op daken en aan gevelcomponenten. Denk bijvoorbeeld aan dakgoten, deklijsten en zinkwerk voor dakkapellen. Ook het onderhoud van daken en gevels behoort tot je werkzaamheden: je herstelt en vervangt (gedeelten van) daken en gevels en werkt met materialen als koper, zink, lood, staal en aluminium. Hoogte is voor jou geen Lees verder »

Opleidingsinhoud

Je leert op ambachtelijke wijze te werken met de verschillende materialen. Het bewerken van het metaal leer je zowel machinaal als met handgereedschap en zowel in de werkplaats als op de bouwlocatie. Je leert hoe je veilig werkt en wat de regels zijn op het gebied van arbo, veiligheid en milieu. Ook leer je efficiënt met materiaal en materiaal om te gaan.

Wat wordt er van je verwacht

Je hebt ruimtelijk inzicht en werkt nauwkeurig en gedisciplineerd. Je kunt goed in een team werken en let in alle situaties op de veiligheid.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1-2
  Vormen Onbekend
  Branches Bouw, Bouw

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Edumatch College
Controle code*: 5e49dTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Edumatch College