|
Medewerker traiteur
Beschrijving opleiding
Als traiteur bij een foodbedrijf maak je de lekkerste en meest verrassende traiteurgerechten. Je hebt een groot aantal verschillende bereidingstechnieken onder de knie en kent de snijtechnieken. Je maakt niet alleen producten, je weet ook precies hoe je ze aantrekkelijk presenteert én promoot. Welke wensen een klant ook heeft, jij stelt zonder moeite een compleet traiteuraanbod samen. Je weet Lees verder »
Opleidingsinhoud
Hygiëne en veiligheid:
Voedselveilig werken is de belangrijkste basis voor iedereen die werkt met voedsel. In deze module leer je waar je rekening mee moet houden en waar de hygiëneregels vandaan komen.
Verpakken:
Je leert welke mogelijkheden er zijn om gerechten aantrekkelijk én hygiënisch te verpakken en presenteren.
Warenkennis:
Je krijgt een brede basiskennis van verschillende Lees verder »
Opleidingskosten
€701,50*
*Prijzen kunnen nog wijzigen.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
1 |
Vormen |
BBL |
Branches |
Horeca |
Instroom / toelatingseisen
Afgeronde mbo entree-opleiding.
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|