Opleiding & Beroep - Opleidingen - Medewerker traiteur

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Medewerker traiteur

Beschrijving opleiding

Als traiteur bij een foodbedrijf maak je de lekkerste en meest verrassende traiteurgerechten. Je hebt een groot aantal verschillende bereidingstechnieken onder de knie en kent de snijtechnieken. Je maakt niet alleen producten, je weet ook precies hoe je ze aantrekkelijk presenteert én promoot. Welke wensen een klant ook heeft, jij stelt zonder moeite een compleet traiteuraanbod samen. Je weet Lees verder »

Opleidingsinhoud

Hygiëne en veiligheid: Voedselveilig werken is de belangrijkste basis voor iedereen die werkt met voedsel. In deze module leer je waar je rekening mee moet houden en waar de hygiëneregels vandaan komen. Verpakken: Je leert welke mogelijkheden er zijn om gerechten aantrekkelijk én hygiënisch te verpakken en presenteren. Warenkennis: Je krijgt een brede basiskennis van verschillende Lees verder »

Opleidingskosten

€701,50* *Prijzen kunnen nog wijzigen.

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1
  Vormen BBL
  Branches Horeca

Instroom / toelatingseisen

Afgeronde mbo entree-opleiding.

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): SVO vakopleiding food
Controle code*: 27736Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

SVO vakopleiding food

Meer over het werkveld:

Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl