Opleiding & Beroep - Opleidingen - Communication & Multimedia Design

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Communication & Multimedia Design

Beschrijving opleiding

Communicatiesystemen zijn niet meer weg te denken uit welk bedrijf of welke instelling dan ook. Je hebt te maken met informatica en communicatiesystemen die gebruikt worden in bedrijven en instellingen. Deze informatica en communicatiesystemen zijn zowel voor de communicatie met de 'buitenwereld' als voor het management van de eigen organisatie tussen medewerkers onderling en met het management. Lees verder »

Opleidingsinhoud

In de propedeuse (1 jaar) krijg je een oriëntatie op het werkveld en je legt de basis voor verdere keuzes in de studie. Vakken (of thema's) die je tegen kunt komen: computergebruik, programmeren, massacommunicatie, datacommunicatie, netwerken, gegevensbanken, marketing, Engels, beeld en media. In de hoofdfase (3 jaar) verdiep je je verder in de theorie, er wordt veel aandacht besteed aan Lees verder »

Ervaringsverhaal

Voor ik op mezelf ging wonen had ik het goed voor elkaar. Ik hoefde aan het huishouden helemaal niets te doen, op mijn eigen kamer na. Nu was het opruimen van mijn kamer wel elke keer weer een uitdaging voor me. Als sloddervos eerste klas, wachtte ik altijd met opruimen 'tot het de moeite waard was'. In de praktijk hield dat in dat je de vloer niet meer kon zien en er een dikke laag stof op de Lees verder »

Meer ervaringen:
Ervaringen van Anne
Ervaringen van Anne

Wat wordt er van je verwacht

Je hebt goede communicatieve eigenschappen nodig, technisch inzicht, analytisch vermogen en je hebt gevoel voor grafische vormen en toepassingen. Je bent de schakel tussen wat technisch mogelijk is en de wensen van bedrijf en (mogelijke) wensen van de gebruiker.

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Volg je een voltijdse opleiding Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd
  Branches Communicatie & Marketing, ICT, Informatica

Instroom / toelatingseisen

Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Hanzehogeschool Groningen
Controle code*: cecffTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Hanzehogeschool Groningen