Opleiding & Beroep - Opleidingen - Leisure Management

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Leisure Management

Beschrijving opleiding

Je bent gericht op het 'bezighouden' van mensen: het bieden van mogelijkheden waardoor zij hun vrijetijd zinvol kunnen besteden op het gebied van kunst en cultuur (musea, kunstroutes, tentoonstellingen), sport (evenementen, inrichting van parken met attributen), media, natuur en landschap, congressen, toerisme en recreatie. Je kunt werken bij allerlei organisaties die zich op dit gebied bewegen: Lees verder »

Opleidingsinhoud

De propedeuse (1 jaar) geeft je inzicht in het werkveld en de beroepseisen. Je werkt samen met andere studenten aan bepaalde projecten, waarin de afzonderlijke vakken bijeenkomen. Je traint jezelf op het terrein van communicatie, organisatie van evenementen, vormgeving en AV. Theorie vind je in vakken als sociologie, vrijetijdskunde, economie, toerisme en recreatie. Je bent zeer praktijkgericht Lees verder »

Ervaringsverhaal

Vraag 1 door Jo-Ann (15): Hoi Hans, wat houdt jouw studie precies in? Ik vind dit wel interessant want misschien (heel misschien, want ik weet het nog niet) wil ook zoiets als manager worden. Vrijetijdsmanagers organiseren en ondernemen. Ze zorgen voor de catering van bijvoorbeeld het Dunya-festival en de skyboxen van het Feyenoord-stadion. Ze regelen evenementen zoals het Zomercarnaval of het Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je moet goed kunnen communiceren met andere mensen, hen enthousiast kunnen maken, hen motiveren. Je moet een creatieve geest hebben, oog voor nieuwe ontwikkelingen en trends in de vrijetijdsbesteding.

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Volg je een voltijdse opleiding Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd, Deeltijd
  Branches Management & Org., Toerisme

Instroom / toelatingseisen

Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): NHTV internationaal hoger onderwijs Breda
Hogeschool Inholland
Controle code*: 1526cTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk