Opleiding & Beroep - Opleidingen - Creative Media and Game Technologies

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Creative Media and Game Technologies

Beschrijving opleiding

Het draait om het gebruik en de toepassing van informatiesystemen in de grafische en multimediasector. Techniek, economie en bedrijfsorganisatie komen hierin samen. De nadruk ligt op de technische mogelijkheden, het ontwikkelen van software en het toepassen daarvan in de grafische wereld: de 'tools' die de vormgever gebruikt, het aansturen van productieprocessen, elektronische publicaties, Lees verder »

Opleidingsinhoud

De propedeuse (1 jaar) is bedoelt als oriëntatie op je studie en het werkveld. Je werkt veel met projecten met je medestudenten. Tijdens deze projecten leer je om goed samen te werken en te plannen om met z’n allen een kwalitatief goed product op tijd af te leveren. Al snel ben je bezig met praktijkgerichte opdrachten, zoals een cd-rom ontwikkelen of een website bouwen. Het eerste half jaar Lees verder »

Ervaringsverhaal

Vraag 1 door Amber: Hoe onderscheid je jou bureau van je concurrenten? Tot een jaar of tien gelden had je eigenlijk twee stromingen bij reclamebureaus. 1. de grote bureaus, die aan strategie, art en tekst werkten. Professionele ‘ full service’ bureaus, veelal internationaal. Zij maakten het ‘ zichtbare’ werk. Filmpjes, abri’s e.d. 2, Uitwerkstudio’s. Veel Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

In dit werk is het belangrijk dat je technisch en ruimtelijk inzicht hebt. Je moet je kunnen verplaatsen in de ander en daarbij ook creatief zijn met je ideeen en die van de klant. Daarbij ben je altijd op zoek naar nieuwe technische mogelijkheden en de verbetering ervan. Omdat je vaak in samenwerking met meerdere partijen werkt is het belangrijk dat je goed kunt overleggen en in een team kunt Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Volg je een voltijdse opleiding Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd
  Branches Grafimedia, ICT, Informatica

Instroom / toelatingseisen

Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Hogeschool Rotterdam
Controle code*: 81dfbTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Hogeschool Rotterdam