Opleiding & Beroep - Opleidingen - Mens en Techniek

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Mens en Techniek

Beschrijving opleiding

In de praktijk zul je voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van de combinatie techniek en zorg. Je gaat op zoek naar problemen, brengt deze in kaart en bedenkt een methode om deze problemen uit de wereld te helpen. Je hebt de technische kennis in huis, waarmee jij aan de medische wensen kan voldoen. Met deze technische kennis kun jij beoordelen of de medische wensen van de klant haalbaar Lees verder »

Opleidingsinhoud

Het eerste jaar, de propedeuse, vormt de basis voor de hoofdfase. Je maakt kennis met de opleiding, het werkveld en het beroep dat jij misschien kan gaan vervullen. Het propedeutische jaar is oriënterend en breed. Je krijgt vakken als elektrotechniek, informatica, laboratoriumtechniek, logistiek en communicatie. Na de propedeuse volgt de hoofdfase, deze fase duurt 3 jaar. In deze fase werk je Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Wanneer je gaat werken in de gezondheidszorgtechnologie is het belangrijk dat je praktisch en patiëntgericht te werk gaat. Je hebt niet alleen het technische inzicht, maar ook kijk je naar de zorg. Je vindt het leuk om technisch bezig te zijn. Ook boeit de informatica en de gezondheidszorg je. Omdat je tijdens je werk veel te maken hebt met verschillende partijen is het belangrijk dat je Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Volg je een voltijdse opleiding Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd
  Branches Gezondheidstechniek, Gezondheidszorg

Instroom / toelatingseisen

Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Avans Hogeschool
Hogeschool Rotterdam
Zuyd Hogeschool
Controle code*: e2e3eTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk