Opleiding & Beroep - Opleidingen - Engineering

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Engineering

Beschrijving opleiding

De opleiding Engineering, Design and innovation richt zich op het verbeteren en ontwikkelen van productieprocessen. Na je opleiding kun je aan het werk als industrieel ontwerper, intergraal ontwerper, mechanical engineer en nog veel meer. Je bent een creatief technisch ontwerper en speelt een belangrijke rol bij het ontwikkelen of aanpassen van procucten. Je slaat hierbij de brug tussen de Lees verder »

Opleidingsinhoud

In het eerste en in het tweede jaar oriënteer je je op het toekomstige werkveld en de verschillende keuzemogelijkheden tijdens de studie. In het eerste jaar krijg je vakken zoals; ontwerpleer, communicatie, bedrijfskunde, marketing, computervaardigheden en nog veel meer. In de hoofdfase ( 3 jaar) oriënteer je je in het tweede jaar nog verder op de verschillende profielen. Tevens loop je dit Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent technisch ingesteld en daarbij vindt je de commerciële kant ook aantrekkelijk. Je vindt het leuk om producten te bedenken, ontwerpen of verbeteren. Tevens moet je goed kunnen samenwerken met verschillende partijen. Vaak heb je te maken met de wensen van een klant en dien je hier goed op in te kunnen spelen. Je bent creatief ingesteld en bent flexibel.

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Volg je een voltijdse opleiding Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd
  Branches Procestechniek

Instroom / toelatingseisen

Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Windesheim
Controle code*: d0120Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Windesheim