Opleiding & Beroep - Opleidingen - Medewerker productpresentatie

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Medewerker productpresentatie

Beschrijving opleiding

Als medewerker productpresentatie kan je werken in de reclame-, communicatie- en presentatiebranche. Je kunt er ook voor kiezen om zelfstandig te werken door het opstarten van je eigen bedrijf. Daarnaast kun je voor verschillende bedrijven opdrachten aannemen als freelancer. Je maakt productpresentaties in winkels, showrooms, stands et cetera. Het is jouw taak de productpresentaties, die door Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens je opleiding wordt jij een prof als het gaat om het presenteren van producten. Hierbij kun je denken aan mode, parfum of andere items die goed gepresenteerd moeten worden in een winkel. Creativiteit gebruiken staat voorop bij het werk en je leert hoe decoraties en andere middelen kunnen worden toegepast om het beste resultaat te behalen. Vakken die je zult krijgen tijdens de opleiding Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je moet goed kunnen samenwerken en ideeën goed tot uitvoering kunnen brengen. Jij voert namelijk de ideeën uit van de vormgever productpresentatie en overlegt met de opdrachtgever. Natuurlijk moet je ook je eigen creativiteit aan kunnen spreken en zorgvuldig en georganiseerd kunnen werken. Je bent vaak uitvoerend aan het werk, waarbij je je werkzaamheden veelal zelfstandig uitvoert. Dit op Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BOL
  Branches Communicatie & Marketing, Grafische vormgeving

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Mediacollege Amsterdam
Cibap vakschool
ROC van Twente
De Rooi Pannen
Rijn IJssel
Nimeto Utrecht
ROC West Brabant - Markiezaat College
Controle code*: f83bbTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk