Opleiding & Beroep - Opleidingen - Medewerker fotografie

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Medewerker fotografie

Beschrijving opleiding

Als medewerker fotografie werk je meestal in een fotostudio. In sommige gevallen is deze fotostudio gecombineerd met een fotografiewinkel. Als medewerker fotografie ben je voornamelijk bezig met het ondersteunen van een fotograaf. Je werkt in opdracht van deze fotograaf (of soms fotografen) en volgt zijn adviezen op. Je maakt als medewerker fotografie zelf soms eenvoudige opnames, je bewerkt Lees verder »

Opleidingsinhoud

Gedurende de opleiding leer jij alles als het gaat om je camera en licht. Je leert software te gebruiken om foto’s te bewerken en hoe je een locatie kunt inrichten voor een mogelijke shoot. Jij ondersteunt de fotograaf en leert hier alles over. Je leert met klanten te communiceren en ontwikkelt je technische vaardigheden tijdens de opleidingen.

Wat wordt er van je verwacht

Als medewerker fotografie moet je zorgvuldig kunnen werken en goed instructies op kunnen volgen. Aangezien je in contact komt met klanten moet je sociaal zijn, netjes blijven en anderen te woord kunnen staan. Het is dus erg belangrijk dat je klantgericht kunt werken – de klant is tenslotte koning. Ook zal je waarschijnlijk licht administratieve werkzaamheden die bij dit vak komen kijken moeten Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BOL
  Branches Grafische vormgeving

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Technova College
Controle code*: b96d0Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Technova College

Beroepen bij deze opleiding:

AV specialist