/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Vakbekwaam hovenier


Als vakbekwaam medewerker hoveniersbedrijf kan je aan de slag bij een hoveniersbedrijf. Je werkt vindt voor een groot deel plaats rondom ‘klein groen’. Dat wil zeggen in tuinen, plantsoenen, parken en zo meer.

Afhankelijk van de grootte van het bedrijf werk je in een team of zelfstandig en werk je uitsluitend uitvoerend aan opdrachten van je leidinggevende of ook aansturend.
Je begint met het voorbereiden van het terrein op aanlegwerkzaamheden. Daarna voer je zelf een deel van die aanlegwerkzaamheden uit. Je legt rioleringen en waterafvoersystemen aan, vijvers en paden. Aan de hand van tekeningen maak en plaats je bouwkundige elementen als bijvoorbeeld een boog, maar legt ook graszoden aan en plant bloemen en planten. Het kan zijn dat omstanders vragen hebben over wat je doet. Je staat hen netjes te woord. Als het allemaal af is, ruim je de gebruikte spullen op en zorgt dat je je werkplek zo net mogelijk achter laat.
Naderhand ga je over het onderhoud van alles wat je hebt aangelegd.
Mocht een klant ondanks je inspanningen toch een klacht hebben, dan ga je na hoe ernstig het is en lost het op.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen werk en dat van je team en voert overleg met je leidinggevende. Je gaat over je eigen veiligheid en plant en coördineert de werkzaamheden van je ploeg.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk