/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Visspecialist


Je verkoopt vis en maakt koude en warme maaltijden waarin vis, schelp- en/of schaaldieren zijn verwerkt. Die maak je niet alleen volgens recept, maar je bedenk zelf ook nieuwe gerechten. Hierbij kun je denken aan wokschotel, soepen of salades. Je speelt in op trends en vragen van klanten. Samen met je leidinggevende bepaal je of jouw idee daadwerkelijk verkocht gaat worden. Je presenteert de producten netjes een aantrekkelijk in de winkel of op de markt en kunt goed aan collega’s en klanten uitleggen wat er precies in de producten zit en hoe ze bereid en bewaard moeten worden. Verder komt het ook voor dat je de winkel of de kraam moet schoonmaken. Bij alle werkzaamheden is het van belang dat je hygiënisch te werk gaat.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk