/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Manager havenlogistiek


Als Manager Havenlogistiek werk je in een internationale omgeving waar constant de telefoon over gaat en waarbij je alles op alles zet om het ladingdossier in orde te maken en het transport van goederen goed te laten verlopen. Je bent gekwalificeerd om te gaan werken als expediteur of als cargadoor bij organisaties die in het teken staan van het transport van goederen via zeeschepen.

Tijdens je werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor de verwerking van ladingadministratie. Je bent verantwoordelijk voor een vlot verloop van het transportproces. Je onderhoudt contact met bestaande klanten en je zorgt voor nieuwe klantenrelaties. Je stelt offertes op en onderhandelt met de klant. Je zorgt voor een veilige aankomst van de schepen aan de haven en je organiseert het transport van goederen. Als manager zijnde ben je ook verantwoordelijk voor een goede bedrijfsvoering. Je stuurt medewerkers aan en je controleert of zij hun werk goed doen. Indien nodig, neem je nieuwe medewerkers aan en voer je functioneringsgesprekken met de huidige medewerkers. Je zorgt dat er een goede sfeer heerst binnen het team en je stimuleert de medewerkers bij hun werkzaamheden.

In deze leidinggevende rol, heb je als Manager Havenlogistiek veel verschillende werkzaamheden. Je moet nauwkeurig kunnen werken, ondanks de drukte op jouw afdeling. Tijdens het vervoer van goederen kunnen problemen ontstaan, zoals breuk. Jij bent degene die dergelijke problemen in goede banen moet leiden. Je werkt met klanten over de hele wereld. Dus het is belangrijk dat je op een goede manier met hen kan communiceren en het logistieke proces in goede banen kan leiden.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Scalda
STC mbo college