/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Verkoopmedewerker tankstation (Verkoper) (2)


Een modern tankstation is vaak veel meer dan een distributieplaats voor brandstof alleen. Vooral bij de grotere tankstations kun je vaak een kleine supermarkt, een café, een wasstraat of zelfs een videotheek aantreffen. Als verkoopmedewerker tankstation zal jij daarom veel afwisselend werk om handen hebben.
Jij komt achter de counter te staan, bent actief in de shop en op het buitenterrein. Het is jouw verantwoordelijkheid om de winkel schoon en aantrekkelijk voor de klanten te houden. Jij vult de voorraden aan, zorgt voor de productpresentatie en bent altijd bereid om hulp of uitleg te bieden. Daarnaast is de bediening van de kassa één van jouw belangrijkste taken. Jij staat de klanten te woord, neemt betalingen aan en telt de geldlade aan het einde van de dag.

Wanneer de brandstofvoorraden van het tankstation aangevuld moeten worden zorg jij ervoor dat dit soepel verloopt. Jij ziet er op toe dat de levering volgens alle voorschriften en in overeenstemming met milieunormen voltrekt en controleert de stand van de voorraad. Vaak zul je verschillende taken naast elkaar uitvoeren. Het is aan jou om zelf de juiste prioriteiten te stellen en de werkzaamheden te coördineren. Wanneer dat niet lukt, kun je altijd jouw leidinggevende om raad vragen en in gezamenlijk overleg tot een oplossing komen.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch