/ home  

Terug

verkleinen vergroten

International Media and Entertainment Management


Deze opleiding wordt in het Engels verzorgd / The language of instruction is English

De propedeuse (1 jaar) concentreert zich rond het aanleren van de nodige kennis, vaardigheden en beroepshouding op het terrein van mediabusiness, internationale mediastructuren, business en entertainment. Aandacht wordt besteed aan economische vakken zoals algemene economie, bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie. Ook vakken als consumentengedrag, juridische zaken, informatica en statistiek, media en eventmarketing, multimediatoepassingen en mediaprofielanalyse komen aan de orde,

De hoofdfase bestaat uit de laatste drie jaar van je opleiding. In het tweede jaar van je studie leer je meer over de financiële kant van het zaken doen. Ook krijg je les in de verschillende media- en kunststromingen en krijg je les in de geschiedenis van media en culturele ontwikkelingen. Je krijgt vakken als ICT, marketing, reclame en mediaplanning. In het derde jaar van je opleiding volg je colleges en voer je projecten uit. Je loopt in het derde jaar stage bij een bedrijf naar keuze. Bijvoorbeeld bij een film/TV-productiemaatschappij. In het 4e jaar maak je een keuze uit 3 richtingen:
TV-manager;
Eventmanager;
Music Business.

Je sluit de opleiding af met een afstudeerscriptie en het verslag van een opdracht waarin de oplossing van een probleem centraal staat.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk