/ home  

Terug

verkleinen vergroten

MBO Bedrijfsadministrateur (4)


MBO Bedrijfsadministrateur
Met de opleiding MBO Bedrijfsadministrateur word je prima voorbereid op de praktijk. Een bedrijfsadministrateur werkt op de afdeling financiële administratie van een bedrijf of bij de overheid. De werkzaamheden zijn afwisselend en worden meestal verricht vanuit kantoor. Als administrateur werk je veel met cijfers en documenten. Nauwkeurigheid en concentratie zijn hierbij heel belangrijk. Je voert allerlei financiële gegevens in en maakt daarvan rapportages, beheert de kas en werkt het kasboek bij. Ook zorg je voor een goed overzicht van de voorraad, uren en budgetten en verzamel en orden je de financiële gegevens van het bedrijf. Je controleert informatie zoals facturen, urenoverzichten en declaraties en je voert de juiste gegevens in met de computer.

Deze opleiding bereidt perfect voor op een financieel administratieve functie. Je doet alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt. Na afronding heb je een erkend MBO 4-diploma op zak. En ben je klaar voor een afwisselende administratieve functie.

Voor wie bestemd[b]
De opleiding MBO Bedrijfsadministrateur is bestemd voor iedereen die nauwkeurig is, graag met cijfers wil werken en opgeleid wil worden voor een verantwoordelijke, administratieve functie.

[b]Je einddoel

Na het afronden van deze opleiding heb je een erkend MBO 4-diploma op zak. Je kunt aan de slag op de financiële afdeling of administratie van een groothandelsbedrijf, een handelsonderneming, een dienstverlenend of een productiebedrijf of bij de overheid.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch