/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Lerarenopleiding Engels


Wil je graag lesgeven en houd je van de Engelse taal? Kies dan voor de HBO-bachelor Lerarenopleiding Engels van Hogeschool, waarmee je wordt opgeleid tot tweedegraads docent. Na afronding van deze bacheloropleiding ben je bevoegd om les te geven aan het VMBO (voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs), de eerste drie klassen van de HAVO en VWO en het BVE-veld (beroeps- en volwasseneneducatie). Het onderwijs zal je met open armen ontvangen!

Engels is een wereldtaal. In de bacheloropleiding tot leraar Engels leer je niet alleen hoe je anderen kunt helpen om zo goed mogelijk in het Engels te communiceren, je verwerft ook de nodige kennis om leerlingen in hun taalontwikkeling te begeleiden, hun gedachten en gevoelens zo goed mogelijk te leren verwoorden en plezier te laten beleven met de Engelse taal.

Het werkveld staat te springen om praktijkgerichte docenten die inhoudelijk onderwijs aanbieden dat leerlingen aanspreekt. Dus de carrièreperspectieven zijn goed!

Het beroep
De moderne leraar is niet alleen de onderwijzer die kennis overdraagt en huiswerk en proefwerken nakijkt. Als docent heb je steeds meer een taak als coach, die leerlingen motiveert en enthousiast maakt. Je bent ook een mentor, een begeleider bij wie ze aan kunnen kloppen als ze een probleem hebben. De functie is enorm afwisselend. Want elke leerling is uniek. Aan jou de dankbare taak om hem te begeleiden en op een waardevolle manier aan zijn of haar opvoeding en toekomst bij te dragen.

De onderwijsmarkt is breed en veelzijdig. Behalve lesgeven, kun je je in het onderwijswerkveld ook richten op leerlingbegeleiding, de organisatie van buitenschoolse activiteiten en ICT. De opleiding is in de eerste plaats een lerarenopleiding, maar een werkomgeving buiten het onderwijs is ook mogelijk.

Vraag nú de gratis informatie aan.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven