/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO-bachelor Management


HBO-bachelor Management Vernieuwd! Bachelor of Business Administration (B BA)

In het zakenleven anno nu staat één begrip centraal: snelheid. De internationale, digitale 24-uurseconomie dwingt bedrijven op topsnelheid te opereren. Belangrijke beslissingen moeten in minuten worden genomen, koersen moeten continu worden bijgesteld en personeel moet optimaal gemotiveerd blijven. Ook in de hoogste versnelling moeten prestaties continue verbeterd worden.

In zo'n klimaat staat of valt een onderneming met de kwaliteit van zijn management. Management is dan ook een vak op zich. De NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding HBO Management van Hogeschool verschaft alle kennis en vaardigheden die een succesvol manager nodig heeft. De opleiding richt zich met name op de ‘zachte’ kant van management. Zo is er veel aandacht voor leidinggeven en het aansturen en motiveren van medewerkers. Sociale en communicatieve vaardigheden staan hierbij centraal. Aan het eind van de opleiding maak je een keuze uit de minors: Hoger management, Internationaal management en Leiderschap en coaching.

Deze opleiding is als deeltijdopleiding geregistreerd in het CROHO onder nummer 34480. Na het afronden van deze NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding, mag de titel Bachelor of Business Administration (BBA) worden gevoerd.

Heb je interesse in deze opleiding? vraag informatie aan

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven