/ home  

Terug

verkleinen vergroten

MBO Dierenartsassistent paraveterinair (3)


Ben jij helemaal gek op dieren en op zoek naar een dankbaar beroep waarin je de hele dag met dieren en hun baasjes werkt? Dan is de MBO-opleiding Dierenartsassistent Paraveterinair een uitstekende keuze!

Als dierenartsassistent ben jij de helpende hand van de dierenarts. Allereerst verzorg je de dieren die voor een behandeling bij de dierenarts komen. Onder toezicht van de dierenarts mag je ook medische behandelingen verrichten, zoals het verwijderen van hechtingen, nagels knippen en wonden schoonmaken en verbinden. Daarnaast verzorg je administratieve werkzaamheden, zoals het beheren van de receptie, beheren van de agenda en schrijven van rapporten. Kortom: een dierenartsassistent heeft een uitdagende, leuke en veelzijdige baan.

De MBO-opleiding Dierenartsassistent Paraveterinair bereidt je perfect voor op deze baan. Wanneer jij je diploma op zak hebt, bezit jij over alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt als dierenartsassistent. Het is heel belangrijk dat jij een passie hebt voor dieren en een brede interesse hebt voor dierverzorging en -genezing. Ook moet je sterke sociale eigenschappen hebben, aangezien je veel met hun baasjes communiceert.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch