/ home  

Terug

verkleinen vergroten

MBO Marketing medewerker


MBO Marketing medewerker Nieuw!
Haal op flexibele wijze een erkend MBO-diploma

Als marketing medewerker breng je de producten of diensten van een bedrijf onder de aandacht. Lijkt jou dat een leuke baan? Kies dan voor de opleiding MBO Marketing medewerker. Marketing medewerkers zetten producten in de markt en zorgen ervoor dat een bedrijf zoveel mogelijk klanten krijgt. Bijvoorbeeld door het laten ontwerpen van folders, het maken en versturen van e-mailings en nieuwsbrieven. Of door het bedenken van leuke acties voor bestaande en nieuwe klanten. Je leert hoe je een marketingplan opstelt en vervolgens uitvoert. Ook het nadenken over de service van een bedrijf en het doen van marktonderzoek komen aan de orde in deze opleiding.

Met deze opleiding bereid je je perfect voor op een baan in de marketing. Je doet alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt. Na afronding heb je een erkend MBO 4-diploma op zak. En kun je bij elk soort organisatie aan de slag.

Voor deze opleiding is een wettelijk verplichte aanvraag voor diploma-erkenning bij DUO en de Inspectie van het Onderwijs ingediend. Na een positief advies voor diploma-erkenning van de Inspectie van het Onderwijs wordt de opleiding geregistreerd in het CREBO en zal de opleiding starten volgens de allernieuwste kwalificatiedossiers 2012-2013. Wij verwachten dat deze opleiding start per 1 september. Wanneer de opleiding onverhoopt geen diploma-erkenning krijgt, kan de aanmelding uiteraard kosteloos worden geannuleerd.

Voor wie bestemd
De opleiding MBO Marketing medewerker is bestemd voor iedereen met een commerciële instelling die carrière wil maken in de wereld van marketing, pr of communicatie.

Je einddoel
Na het afronden van deze opleiding heb je een erkend MBO 4-diploma op zak. Je bent prima in staat om oplossingen te bedenken voor marketingvraagstukken en deze uit te voeren. Je kunt als marketing medewerker aan de slag bij tal van bedrijven.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch